För arbetsgivare

Hitta och utvärdera kandidater

Behöver du rekrytera inom naturvetenskap och teknik?

I så fall har du kommit rätt!

Search4S tror på naturvetenskap och teknik. Vi är helt säkra på att våra kunder och kandidater bidrar till ett gott samhälle och en bättre framtid.

Search4S gör skillnad genom att hitta och utvärdera de specialister & chefer som har bäst kompetens för just våra kunder. Vi fokuserar på aktiv search och nätverkande för att hitta svårfunna kandidater. Vi arbetar med skräddarsydd rekrytering inom läkemedel, biotech, medicinteknik, kemi, livsmedel och miljö.

Vår egna dubbla kompetens inom naturvetenskap och rekrytering underlättar förståelsen för våra kunder och kandidater. Vi hjälper till att definiera tjänsten och kvalifikationskraven för att hitta kandidater med rätt kompetens, attityd och beteende. För en så bra rekrytering som möjligt coachar vi både våra kunder och kandidater genom hela processen.

Vetenskaplig förankring är viktig för oss i vår rekryteringsprocess. Med stor erfarenhet från att uppdatera oss själva och utbilda andra inom rekryteringstekniker så vet vi hur man kan bli så säker som möjligt i sitt val av kandidat eller arbetsgivare.

Läs mer om hur vi arbetar här:

FAQ

Code of conduct

Sagt om och av oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din rekrytering?

Kontakta oss: